دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 231678
    تاریخ انتشار: 15/فروردين/1400 - 12:11

    3 میلیون نفر سهام عدالت خود را فروختند/ چقدر سود سهام عدالت به خانوارها رسید؟

    براساس گزارش‌ها در پایان سال 99 بالغ بر 4300 میلیارد تومان سود سهام عدالت میان خانوارها توزیع شد و همچنین بیش از 3 میلیون kفر سهام عدالت خود را فروختند.

    3 میلیون نفر سهام عدالت خود را فروختند/ چقدر سود سهام عدالت به خانوارها رسید؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»بازار سرمایه در سال 1399 شاهد آغاز تحقق یکی از آمال اقتصادی کشور یعنی انتقال مدیریت سهام عدالت به صاحبان این سهام بود که این فرایند از لحاظ حجم انتقال، بازساماندهی شرکتهای سرمایه گذاری استانی، ایجاد امکان فروش بخشی از دارایی، مدیریت عرضه بخش آزاد شده در بازار سرمایه و نهایتاً در پایان سال واریز سود سهام سال 1398 این سهام داران به صورت متمرکز را میتوان بزرگترین پروژه مدیریت دارایی در کشور دانست.

    طی فرایند آزاد سازی سهام عدالت، دارایی سهام عدالت مربوط به 46.5 میلیون نفر از افرادی که در قید حیات بودند در قالب دو گروه سهام داران مستقیم 18.9 میلیون نفر و سهام داران غیرمستقیم 27.6 میلیون نفر سامان دهی شد.

    همچنین با آزاد سازی فروش بخشی از سهام عدالت در سال جاری، بیش از 3 میلیون و 250 هزار نفر از سهام داران عدالت، بیش از 8 میلیارد برگه سهام متعلق به خود در شرکتهای زیرمجموعه سهام عدالت را به ارزش تقریبی 13.6 هزار میلیارد تومان به فروش رساندند که این رقم با توجه به فشار معیشتی ناشی از شیوع کرونا در سال جاری برای تأمین هزینه های زندگی خانوارهای ذی‌ربط بسیار ارزشمند بود هرچند به دلیل این آزاد سازی فشار قابل توجهی به بازار سرمایه وارد شد.

    در انتهای سال 1399 نیز رقمی بالغ بر 4300 میلیارد تومان در قالب بخشی از سود سهام عدالت در سال 98 به حساب بیش از 43 میلیون نفر از سهام داران مذکور اعم از مستقیم و غیرمستقیم پرداخت شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما